Oljni kotli Domusa

Kotel na drva Modratherm
08/09/2015
Lesno uplinjevalni kotel ZEUS PYRO
08/09/2015

Oljni kotel Domusa Jaka

Litoželezne oljne kotle Jaka odlikuje visok izkoristek in kvaliteta. projektirani so po nomativih CEE 92/42. Njihova prednoat je tudi v majhni dimenziji in teži. Razpon moči: 29-88 kW. (6 modelov)


NI VEČ DOBAVLJIVO!
 

Oljni kotel Domusa Domestic

Oljni gorilniki Domestic so razviti za široko paleto peči manjših moči. Lahko so opremljeni tudi s predgretjem, kar izboljša izgorevanje.


NI VEČ DOBAVLJIVO!

Oljni kotel Domusa Sirena

Litoželezni oljni kotel je zaokrožen in prilagodljiv sistem. Odlikuje se s tihim delovanjem in majhnimi dimezijami, saj so vsi potrebni pripadajoči elementi že serijsko vgrajeni.


NI VEČ DOBAVLJIVO!
 

Kondezacijski oljni kotel Domusa Evolution

Kondezacijski oljni kotli DOMUSA EVOLUTION predstavljajo novo generacijo kotlov, v katerih so vgrajeni najbolj napredni sistemi za ogrevanje vašega doma in pripravo tople sanitarne vode. Imajo keramični sistem v kombinaciji z nerjavečim jeklom za izkoriščanje dimnih plinov, kar pomeni, da se hladna voda preko izmenjevalca toplote ogreje zaradi dimnih plinov preden se vrne v kotel. Rezultat tega postopka je tudi do 35% manjša poraba kurilnega olja, kot pri navadnih kotli, kot tudi zelo tiho delovanje, izkoristek pa je tudi do 104%.


NI VEČ DOBAVLJIVO!