Oljni kotli Domusa

Kotel na drva Opop
08/09/2015
Lesno uplinjevalni kotel ZEUS PYRO
08/09/2015

Oljni kotli Domusa

Oljni kotel Domusa Jaka

Litoželezne oljne kotle Jaka odlikuje visok izkoristek in kvaliteta. projektirani so po nomativih CEE 92/42. Njihova prednoat je tudi v majhni dimenziji in teži. Razpon moči: 29-88 kW. (6 modelov)

 

Oljni kotel Domusa Domestic

Oljni gorilniki Domestic so razviti za široko paleto peči manjših moči. Lahko so opremljeni tudi s predgretjem, kar izboljša izgorevanje.

Oljni kotel Domusa Sirena

Litoželezni oljni kotel je zaokrožen in prilagodljiv sistem. Odlikuje se s tihim delovanjem in majhnimi dimezijami, saj so vsi potrebni pripadajoči elementi že serijsko vgrajeni.

 

Kondezacijski oljni kotel Domusa Evolution

Kondezacijski oljni kotli DOMUSA EVOLUTION predstavljajo novo generacijo kotlov, v katerih so vgrajeni najbolj napredni sistemi za ogrevanje vašega doma in pripravo tople sanitarne vode. Imajo keramični sistem v kombinaciji z nerjavečim jeklom za izkoriščanje dimnih plinov, kar pomeni, da se hladna voda preko izmenjevalca toplote ogreje zaradi dimnih plinov preden se vrne v kotel. Rezultat tega postopka je tudi do 35% manjša poraba kurilnega olja, kot pri navadnih kotli, kot tudi zelo tiho delovanje, izkoristek pa je tudi do 104%.