Jekleni cevni (kopalniški) radiatorji Korado Comfort

Jekleni panelni radiatorji Korado
08/09/2015
Jekleni cevni (kopalniški) radiatorji Hurta
08/09/2015

KORADO predstavlja novo kolekcijo jeklenih cevnih radiatorjev. S pomočjo novih proizvodnih tehnologij, so KORALUX radiatorji sedaj še bolj dostopni širšemu krogu kupcev. Obstaja pet poplnoma novih linij izdelkov, ki celovito pokrivajo potrebe vseh ciljnih skupin. Prednosti in lastnosti novih proiyvodnih linij so prilagojene izpolnjevanju zahtev naših kupcev na podlagi dolgoletnih izkušenj. Že imena proizvodnih linij nakazujejo na njihove prednosti in lastnosti - MAX, COMFORT, CLASSIC, STANDARD in CHROME.

Jekleni cevni radiatorji KORALUX so namenjeni ogrevanju kopalnic, stranišč, kuhinj in drugih pomožnih prostorov. Izdelani so iz zaprtih jeklenih profilov različnih premerov in oblik.

Standardno so jekleni cevni - kopalniški radiatorji dobavljivi v beli barvi RAL 9016, na zahtevo pa so dobavljivi tudi v 21 drugih barvah po sledeči barvni lestvici ter krom različici.

Na zalogi imamo linijo COMFORT v LINEAR in RODNO ter LINEAR M in RONDO M izvedbi, ostale linije pa so dobavljive po naročilu.