Keramične ploščice

Kopalniške ploščice po vaši izbiri

Keramične ploščice za kopalnico so pomemben del opreme vaše kopalnice, saj z njihovo pomočjo kopalnico lahko oblikujete stilsko in dekorativno po svojih željah. V podjetju Pilremag se trudimo prispevati k dvigu bivalne kulture na področju kopalniških prostorov ter vas obveščati, izobraževati in vam predstavljati nove trende na področju kopalniške opreme.

Kopalniške ploščice, sanitarna oprema in pohištvo za kopalnice

Ker so kopalniške ploščice prevladujoč material vsake kopalnice, je izbira keramičnih ploščic za kopalnico zelo pomembna. V našem razstavnem salonu (Salon keramike Grosuplje) vam nudimo vpogled v najmodernejše opremljene kopalnice, za lažjo odločitev pa vam s pomočjo računalniškega programa za izris kopalnice VI-SOFT kopalnico tudi izrišemo. Naši strokovnjaki vam bodo kopalnico pomagali načrtovati in opremiti; svetovali vam bodo glede izbire kopalniških ploščic, sanitarne opreme in pohištva za kopalnice.

Široka ponudba - kopalniške ploščice vseh oblik in velikosti

Da bi se v vaši kopalnici zares dobro počutili, mora kopalnica imeti vam domačo atmosfero in energijo, ki jo lahko pričarate z različnimi predmeti, dodatki in detajli. To lahko storite tudi s pomočjo kopalniških ploščic, katerih ponudba je danes izredno široka. V našem podjetju vam nudimo notranje keramične ploščice za kopalnico, zunanje keramične ploščice ali pa ploščice v obliki mozaikov, ki so večinoma izdelane iz keramike ali stekla, v obliki majhnih kvadratkov.

Keramične ploščice za kopalnico in druge notranje prostore

Po dizajnu, dimenzijah in ceni jih delimo glede na to, v katerih prostorih so uporabljene. Lahko jih namestimo v:
  • kletne prostore in garaže,
  • kopalnice,
  • dnevne sobe in bivalne prostore,
  • hodnike,
  • kuhinje ter
  • poslovne in javne prostore.

Keramične ploščice za kletne prostore in garaže so običajno nižjih ali srednjih cenovnih razredov in morajo biti čim bolj enostavne za čiščenje in vzdrževanje. Pri bivalnih prostorih gre za bistveno večji izbor talne keramike, zato tu lahko izbirate med ploščicami različnih barv, vzorcev, dimenzij, trendov, imitacij lesa, kamna ipd. Kopalniške ploščice pa nudimo v posebno širokem izboru, saj v kopalnicah oblagamo tudi stene, kar proizvajalcem omogoča ustvarjati številne kombinacije stenske in talne keramike. V prodajnem programu nudimo tudi zunanje keramične ploščice.
Več informacij najdete na spletni strani našega podjetja: http://www.pilremag.si/. Vabljeni!