Obiščite naš salon keramike in poiščite najboljše ploščice za vaš dom

Salon keramike je prostor, kjer si boste najlaže ogledali in izbrali kuhinjske keramične ploščice, kopalnica, hodnik, jedilnica in dnevna soba pa tudi ne bodo ostali brez njih. Proces izbire in nakupa navadno poteka tako, da si stranke predhodno že ogledajo različne izdelke na spletu, se pozanimajo pri prijateljih in šele nato pridejo v salon keramike. Včasih se seveda zgodi tudi, da ljudje pridejo k nam popolnoma brez ideje, kakšne keramične ploščice bi radi, kakšna bo kopalnica ali kuhinja, kako bodo barvno uskladili vse skupaj itd. Zato so vam naš salon keramike Grosuplje ponuja tudi svetovalce, ki vam bodo pri tem pomagali.
>br/>

Kuhinjske keramične ploščice

Salon keramike ponuja odlično priložnost, da si ogledate različne kombinacije ploščic ali pa primerjate barvne odtenke, ki so morda po spletu ali katalogu videti zelo podobni. Predstava o tem, kakšna bo na primer kopalnica, je bistveno lažja, če so keramične ploščice položene, tudi če jih je le za vzorec. Kuhinjske keramične ploščice so namenjene oblaganju stene ob štedilniku in pomivalnem koritu oziroma nad pultom, seveda pa se večina odloči tudi za talne ploščice, ki jih položimo vsaj ob omarice v kuhinji, lahko pa seveda tudi v jedilnico. Nobena druga obloga se tu ne bo tako dobro obnesla, saj ploščice prenesejo škropljenje maščobe, vlago in vodo, madeže različnih vrst, polito tekočino in čiščenje z agresivnimi detergenti.
>br/>

Keramične ploščice - kopalnica

Salon keramike Grosuplje vam ponuja kuhinjske in kopalniške keramične ploščice različnih vzorcev, velikosti in cenovnih razredov, zagotovo pa velja eno: z našimi svetovalci boste zanesljivo našli najboljšo možno kombinacijo za se. Salon keramike namreč omogoča pester nabor različnih izdelkov, ki so na najvišji kakovostni ravni. Obenem pa lahko rečemo, da smo cen izdelkov kolikor je le mogoče približali kupcem, saj se zavedamo, da je investicija v prenovo ali celo novogradnjo danes velik zalogaj in lahko keramika predstavlja kar velik strošek. Zato obiščite naš salon keramike in stopili vam bomo naproti!