Stenske in talne keramične ploščice za kopalnico in mnogo več

Talne keramične ploščice za kopalnico so v kombinaciji s stenskimi ploščicami pomemben del kopalniške opreme, ki vašo kopalnico preoblikujejo v prostor sprostitve in udobja. Izbira prave keramike za kopalnice je pomembna odločitev tudi zato, ker je keramika običajno prevladujoč material vsake kopalnice. S pomočjo naših strokovnjakov, ki vam bodo pri izbiri pomagali glede na vaše želje in ideje, boste primerne ploščice za vas izbrali hitro in brez težav.

Keramika za kopalnice v razstavnem salonu v Grosupljem - Salon keramike Grosuplje

Da bi bila odločitev še lažja, vam v podjetju Pilremag d.o.o. omogočamo vpogled v najmodernejše opremljene kopalnice v našem dobro založenem razstavno prodajnem salonu keramike Grosuplje. Tu si lahko ogledate celostno ponudbo stenskih in talnih keramičnih ploščic za kopalnico in druge notranje, in tudi zunanje prostore. Poleg notranje keramike, kjer običajno polagamo talne keramične ploščice, za kopalnico pa pogosto tudi stenske, nudimo tudi keramiko za zunanjo rabo. Ta se vgrajuje na terase, balkone, dvorišča, nadstreške in zunanje bazene ter je praviloma proti zdrsna, saj mora biti ob stiku z vodo ali snegom manj spolzka.

Največjo kreativnost pri oblikovanju ponuja keramika za kopalnice

Medtem ko talne keramične ploščice za kleti, garaže ipd. zaradi uporabnosti običajno izbirate standardnih dimenzij in oblik, se nekoliko bolj lahko poigrate pri izbiri keramike za bivalne prostore. Za dnevne sobe, kuhinje in hodnike namreč nudimo bistveno večji izbor ploščic - tako lahko izbirate med ploščicami različnih barv, vzorcev, dimenzij, trendov, celo imitacij lesa in kamna. Keramika za kopalnice pa ponuja še toliko širši prostor oblikovanja, saj tu oblagamo tako stene kot tla. Proizvajalci tako na področju stenskih in talnih keramičnih ploščic za kopalnice ponujajo ogromno različnih kombinacij, dimenzij in barv keramike za kopalnice.

Talne keramične ploščice si pred izbiro poglejte v 3D programu

Poleg razstavljenih izdelkov ter keramike za kopalnice si v našem razstavnem salonu lahko rezervirate tudi svetovalno uro z našimi notranjimi oblikovalci. Skupaj z njimi boste v računalniškem programu za izris kopalnice VI-SOFT izdelali model vaše kopalnice, ki vključuje keramične ploščice, sanitarno opremo in pohištvo za vašo kopalnico. Vse skupaj pa bodo nato naši strokovnjaki prenesli v vaš dom.

Vabljeni v naš razstavni salon in h ogledu naše spletne strani, kjer si lahko preberete več o našem prodajnem programu -> http://www.pilremag.si/.