V salon keramike Grosuplje po keramične ploščice za kopalnico

Salon keramike Grosuplje je razstavno prodajni salon, v katerem vam na ogled razstavljamo najmodernejše kopalnice, v njem pa si lahko ogledate tudi kuhinjske ploščice in druge keramične ploščice. Kopalnica in drugi bivalni prostori vam bodo hvaležni.

Keramične ploščice za kopalnico in kuhinjske ploščice si oglejte sami

V podjetju Pilremag se lahko pohvalimo z najobsežnejšo ponudbo kopalniške opreme v Sloveniji, v naši ponudbi lahko najdete preko dva tisoč izdelkov za opremo svojega doma. Salon keramike Grosuplje, ki je lociran neposredno poleg sedeža našega podjetja, je idealna priložnost, da naše izdelke, kot so kuhinjske ploščice in keramične ploščice za kopalnico in druge prostore, vidite in preizkusite na lastne oči.

Kuhinjske ploščice in ostalo opremo vam vgradi ekipa strokovnih delavcev

Nudimo vam široko ponudbo zunanjih in notranjih keramičnih ploščic. Kopalnica, dnevna soba, kuhinja, hodniki ali pa kletni prostori, v katerih montiramo notranje ploščice, so pogosto oblečeni v talne ali pa tudi stenske keramične ploščice. Naš salon keramike je zato pravi naslov za vas, če opremljate nove prostore ali pa zgolj adaptirate stare. Celoten proces opremljanja prostorov, od izdelave načrta v 3D pogledu v računalniškem programu do vgradnje izbrane opreme, vam bo izvedel izkušen tim 30 monterjev, ki imajo reference izvedenih objektov, kratek odzivni čas ter hitre roke izvedbe.

Oblecite svojo kuhinjo v moderne in kakovostne keramične ploščice

Naš sodobno opremljen razstavno prodajni salon keramike se nahaja v Brezjah pri Grosupljem, v njem pa je razstavljena široka ponudba najmodernejših kopalnic. Poleg tega vam nudimo kakovostne kuhinjske ploščice različnih barv, vzorcev, dimenzij in tudi imitacij naravnih materialov, ter tudi keramične ploščice. Kopalnica je v današnjem času prostor sprostitve in počitka, zato je ponudba kopalniške keramike v našem salonu keramike še toliko bolj široka. Keramične ploščice za kopalnico so enostavne za čiščenje in vzdrževanje, trdne in odporne na obrabo, nudimo pa jih v vseh velikostih, oblikah in barvah.

Vabljeni v salon keramike Grosuplje, kjer boste izbrali kuhinjske ploščice ter opremo drugih prostorov po vaši meri.